Obrazovni centar Esperanto organizuje stručnu i zabavnu nastavu za decu uzrasta od 4+ gde će deca ovladati različitim likovnim tehnikama I materijalima. Časovi će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta. U pitanju su male grupe od 4-8 polaznika.

Prvi deo časa je posvećen upoznavanju i izučavanju klasičnih likovnih i primenjenih tehnika  (olovka, tuš, ugljene bojice, tempere, akril, pastel, kolaž i craft work). Vaša deca naučiti osnove crtanja i slikanja i izraziti sebe kroz različite materijale, sa akcentom na individualnost svakog polaznika.

U drugom delu časa ćemo se baviti trećom dimenzijom. Učicemo da modelujemo “Iclay” glinom, najmekšom glinom na svetu, po usvojenom internacionalnom edukativnom sistemu. ”Iclay” glina razvija finu motoriku, koncentraciju, vizuelnu prostornost i smisao za detalje. Ovaj kurs ima za cilj da podstakne i neguje stvaralačku i kreativnu energiju, unapredi finu motoriku, usavrši razvoj deteta, razvije detetov potencijal i spoznaju širokog spektra materijala kroz rad.

iclay_family_by_genewiz
kids-art-Soul-655x400
165660045_4a6709e608